SALAM INGATAN DARI KAMI

 Laman Utama > Salam Ingatan > Dari Kami

Salam ingatan dari kami:

Khas Untuk:
Ayahanda Mohd. Hamdan Bin Jastro
Bonda Painah Binti Amran
Bonda Jeliah Binti Diron

Istimewa untuk abang:
Tabihin & Kak Eton
Zainal Shah & Kak Watie
Khairuddin & Kak Zaitun

Istimewa buat adik:
Zamri & Lin
Zurita & Ramlee
Zahid & Ida
Rosnah & Roslan
Rosnani & Bahrun
Rohaida & Azam Ismail
Serta anak-anak mereka yang tidak dapat kami senaraikan disini.

Tak lupa juga untuk adik:
Mohd. Yatim
Mohd. Zaidi

Untuk ibu dan bapa saudara kami iaitu:
En.Jamingan & Puan Salamah
Puan Jamirah & En.Sukadar
Puan Rukiah & En.Shuib
En.Mohd. Salleh & Puan Asiah
Puan Zabedah & En.Jaafar
Puan Azizah & En.Abu Bakar
Puan Milah & En.Shubri
Puan Jalilah & En.Azli
Puan Zariah & En.Zahar
En.Zaini & Puan Rahabiah
Juga semua anak-anak mereka yang juga sepupu kami yang tidak dapat kami senaraikan satu persatu.

Untuk rakan-rakan webmaster sekeluarga:
Mohd. Zaki (e-keluarga.com)
Mohd. Nori (nuurieonline)
Nor Aizan (anakmuar.com)
Hai Rozzaman (wakjaman.com)
Dak Aman (my4ties.cjb.net)
Cikgu Muhammad (skgetang.cjb.net)
Hairul Hapizi (exzs.com)
Wkdin (ikieamasane.com)

Serta buat:
Saudara mara jauh dan dekat serta handai taulan yang kami hormati, buat jiran-jiran yang kami kasihi, buat rakan-rakan yang masih setia bersama kami mengharungi kehidupan yang penuh cabaran ini. Salam Ingatan dari kami buat semua.

Mutiara Kata: "Jangan abaikan permintaan orang lain, kalau tidak mahu permintaan kita diabaikan orang"


Suami anda dah lain? Dah tak macam dulu-dulu? Selalu makan hati dengan karenah suami anda yang "macam-macam"?

Mari saya tunjukkan anda cara mem"projek"kan suami anda! Agar dia berubah! dari tunggul menjadi unggul!

 
NOTIS
Pengunjung dibenarkan untuk mengambil sebarang bahan dari laman ini sebagai perkongsian maklumat
dengan syarat seperti di bawah:
1-Meletakkankan Sumber: http://familiazam.com pada setiap dokumen yang telah di copy.
2-Copy & upload images ke hosting anda sendiri atau free hosting jika bertujuan untuk disiar di blog sendiri.
3-
Menghubungi kami [email, borang, whatsapp atau sms] memohon izin adalah sikap dan jalan terbaik.
 
 
  MENU UTAMA
 
 
  IKLAN BERBAYAR
 
 
  IKLAN BERBAYAR
RAWATAN, PERUBATAN, PERSILATAN & KEMAKRIFATAN

Kami BUKAN Tok Bomoh, Pak Dukun atau pun Pak Ustaz. Kami hanyalah insan biasa seperti anda. Kami menyediakan rawatan bagi segala permasalahan berkaitan dengan gangguan jin atau sakit misteri seperti:

Gangguan Saka, Terkena Sihir, Pulih Rumah, Pulih Kedai, Rawatan Terkena Santau, Berbagai Masalah Berkaitan Ilmu Hitam.
Serta:
Membersih Dan Menyucikan Hati, Rawatan Pemulihan Dadah, Masalah Perhubungan Suami-isteri Dan Penyakit Fizikal.

Untuk Rawatan Dan Belajar Ilmu Kenal Diri Sila Hubungi:
 

Md Hatta Yusof
Call  Me / Whatsapp Me / SMS Me
 
Laman Web: http://kenal-diri.net
 
 
  REZEKI MUDAH
Salam Sejahtera & Salam Silaturrahim.

Selalu bermasalah tak cukup duit?
Hutang PTPTN sudah tertunggak?
Cukai jalan dan insuran dah nak mati?
Duit poket sudah menipis?
Teringin nak tukar motorsikal?
Teringin nak tukar kereta?

Nak cari duit lebih.
Sila daftar PERCUMA di link berikut:
familiazam.com/rezekimudah

Saya akan tunjuk cara menjana pendapatan dengan mudah tanpa susah payah nak cari orang dan menjual produk...
Rebutlah peluang yang mungkin hanya datang sekali seumur hidup.
 
 
 

Proudly powered by WordPress

Kemaskini Akhir: 19 June 2017 04:18 PM