MUATURUN DARI
HYPERUPLOAD

 Laman Utama > Galeri > Tutorial > Memuaturun Dari Hyperupload

Bagaimana hendak download lagu MP3 daripada "Hyperupload.com"

1. Klik tajuk lagu yang disukai..
2. Bila klik tajuk lagu akan terbuka satu windows baru seperti ini..



3. Cari perkataan yang tertulis: "Hyperupload :: Download"
4. Biasanya berkedudukan di bawah, di sebelah kiri atau kanan ...di atas-atas tur biasanya iklan ajer...



5. Tunggu sebentar kerana ada detik waktu berdetik



6. Bila selesai Klik perkataan yang tertulis: "Click here for download"
7. PERINGATAN:: biasanya kiranya lewat anda klik perkataan itu..
8. ..perbuatan yang sebelum ini akan berulang.
9. ..anda terpaksa tunggu detik waktu semula akan timbul..kembali perkataan :: "Click here for download" (sapa suruh lambat!!)



10. Bila dah klik akan keluar satu "popup" seperti ini...
11. Klik "save" untuk simpan fail yang dikehendaki.



12. Keluar lagi "popup" bertanya nak simpan di mana (save as)



13. Kalau nak mudah save ajerlah...
14. Dah klik 'save' akan keluar lah benda macam meter.....dok tengah 'save' lah tur takkan tak penah tengok..
15. Macam itu saja... mudah kan.. budak sekolah Cina dengan Tamil pun tahu..

Selamat MEMUATURUN...
Panduan ini adalah sumbangan:
KerepeK @ Muatturun Blogspot
http://muaturun.blogspot.com

Mutiara Kata: "Perkara yang paling manis dalam dunia ini ialah pujian seorang kekasih daripada perasaan cintanya. Ia lebih manis daripada madu yang paling enak di dunia ini"


Nak bisnes, tapi masih tak tahu nak buat bisnes apa?

Mari saya tunjukkan anda bagaimana saya menjana RM7k sebulan dengan hanya menjual air sahaja!

 
NOTIS
Pengunjung dibenarkan untuk mengambil sebarang bahan dari laman ini sebagai perkongsian maklumat
dengan syarat seperti di bawah:
1-Meletakkankan Sumber: http://familiazam.com pada setiap dokumen yang telah di copy.
2-Copy & upload images ke hosting anda sendiri atau free hosting jika bertujuan untuk disiar di blog sendiri.
3-
Menghubungi kami [email, borang, whatsapp atau sms] memohon izin adalah sikap dan jalan terbaik.
 
 
  MENU UTAMA
 
 
  IKLAN BERBAYAR
 
 
  IKLAN BERBAYAR
RAWATAN, PERUBATAN, PERSILATAN & KEMAKRIFATAN

Kami BUKAN Tok Bomoh, Pak Dukun atau pun Pak Ustaz. Kami hanyalah insan biasa seperti anda. Kami menyediakan rawatan bagi segala permasalahan berkaitan dengan gangguan jin atau sakit misteri seperti:

Gangguan Saka, Terkena Sihir, Pulih Rumah, Pulih Kedai, Rawatan Terkena Santau, Berbagai Masalah Berkaitan Ilmu Hitam.
Serta:
Membersih Dan Menyucikan Hati, Rawatan Pemulihan Dadah, Masalah Perhubungan Suami-isteri Dan Penyakit Fizikal.

Untuk Rawatan Dan Belajar Ilmu Kenal Diri Sila Hubungi:
 

Md Hatta Yusof
Call  Me / Whatsapp Me / SMS Me
 
Laman Web: http://kenal-diri.net
 
 
 

Proudly powered by WordPress

Kemaskini Akhir: 19 March 2017 08:15 PM