KOMEN PENGUNJUNG - MUKA 1


 Laman Utama > Komen Pengunjung Muka 1 / 001-020
Komen 1
Nama:
Othman Bin Melan
URL: http://geocities.com/manrimbo/
Berasal Dari: Spg. Renggam
Komen: Hompage anda sungguh bagus
Tarikh & Masa: 04 Januari 2002 Jam 08:10:23
 

Komen 2
Nama:
amirol
URL: http://www.amirol.cjb.net/
Berasal Dari: Malaysia
Komen: A'kum. Ni lawatan balas. Terima kasih coz melawat ke site saya. Site saudara juga agak menarik... Semoga site ini akan terus berkembang maju
Tarikh & Masa: 07 Januari 2002 Jam 10:17:37
 

Komen 3
Nama:
amir
URL: http://www.skyboom.com/diet
Berasal Dari: KL
Komen: Khabaree wak, waras kot. Canggih laman web saudara .. Hidup Geng Jawa.
Tarikh & Masa: 09 Febuari 2002 Jam 18:31:38
 

Komen 4
Nama:
Mohd Isa bin Soan
URL: http:/www.geocities.com/m_soan/Kamunting.html
Berasal Dari: Taiping Perak
Komen:
Kunjungan anda ke Laman Ini sangat-sangat dialu-alukan
Tahniah...satu perkembangan terbaru ke arah budaya celik IT...
Tarikh & Masa: 24 Februari 2002 Jam 00:23:02
 

Komen 5
Nama:
Yanti Mohamed
URL: http://
Berasal Dari:  
Komen: good effort put in to make a very sweet homepage.
Tarikh & Masa: 31 Mac 2002 Jam 12:56:23

Komen 6
Nama: lady_bird
URL: tak de la
Berasal Dari: kedah
Komen: wow....saya suka sangat dengan lama web ni...:)
Tarikh & Masa: 07 April 2002 Jam 03:01:52
 

Komen 7
Nama: Dara ulu
URL: http://www.rtmjb.net.my
Berasal Dari: JB
Komen: Tqs for allowing me to surf ur website...its goodman..keep it up
Tarikh & Masa: 17 April 2002 Jam 08:42:56
 

Komen 8
Nama:
Mohd Man
URL: http://
Berasal Dari: Rengit, Batu Pahat Johor
Komen: Tahniah! saya ucapkan kerana anda berjaya membuat laman web anda sendiri.Saya harap dapat lah anda menambah isi kandungan laman web anda. sekian terima kasih
Tarikh & Masa: 19 April 2002 Jam 03:37:37
 

Komen 9
Nama: Wan
URL: http://www.geocities.com/wanwirasutra
Berasal Dari: Kay Ell
Komen: Bolehlah tu kot...!
Tarikh & Masa: 03 Mei 2002 Jam 10:21:08
 

Komen 10
Nama:
Ajai
URL: http://www.keluargaku.cjb.net/
Berasal Dari: Muar
Komen: Untuk pengetahuan akan berlaku perubahan besar pada laman web kami pada bulan jun ini,untuk mengetahuinya lawatlah pada bulan jun ini
Tarikh & Masa: 17 Mei  2002 Jam 09:47:54
 

Komen 11
Nama:
Hamzah Tahar
URL: http://
Berasal Dari: Terengganu
Komen: Tq , semuanya bagus termasuk musicnya...sila masukkan music klasik tarian lebih banyak serta saya jugok nak belajor buat homepage nin dengan saudara azam. saya doakan muger azam serta family bahagia ceria aman damai sentiasa. wassalam hmz
Tarikh & Masa: 19 Mei  2002 Jam 20:08:18
 

Komen 12
Nama:
Umi Syafiqah
Homepage URL:
Berasal Dari: Muar
Komen: apa khabar bang,tahniah kerana laman web abg cukup menarik sekali sampai tak sempat nak masuk link ni nantilah kalau ada masa saya masuk semua ok jumpa lagi bye!
Tarikh & Masa: 21 Mei  2002 Jam 12:47:20
 

Komen 13
Nama:
Zachri Kumoring
URL: http://www.kumoring.org/
Berasal Dari: Indonesia
Komen: Web site anda cukup bagus.....
Tarikh & Masa: 22 Mei  2002 Jam 03:46:38
 

Komen 14
Nama:
Saiful Azrul Che Lah
URL: http://www.saifulazrul.cjb.net/
Berasal Dari: Langkawi,Kedah
Komen: Bila nak tambah cerita dalam Kisah Lucu?
Tarikh & Masa: 27 Mei  2002 at 00:04:57
 

Komen 15
Nama:
Esah Bte Kameh
URL: http://www.usahasama.bravepages.com/fizi.html
Berasal Dari: Ipoh
Komen:
Kunjungan anda ke Laman Ini sangat-sangat dialu-alukan
Tahniah...satu perkembangan terbaru ke arah budaya celik IT...
Tarikh & Masa: 01 Jun 2002 Jam 09:22:10
 

Komen 16
Nama:
Othman Bin Melan
URL: http://www.manrimbo.netfirms.com
Berasal dari: Penjara Simpang Renggam, Kluang, Johor
Komen: Dari abang Othman Simpang Renggam. Dari apa yang abg lihat dalam hompage kamu ini, sangat cantik dan banyak perkara yang berguna buat abg dan keluarga abg melayari dan membaca isi kandungan dalam web kamu ini. semuga dengan kesungguhan kamu ini, satu hari nanti kamu akan di panggil untuk mengajar abg dan rakan abg di Spg Renggam. Sekian.....
Tarikh & Masa: 08 Jun 2002 Jam 11:52:30
 

Komen 17
Nama:
Mohd Halim bin Redzwan
URL : http://mohalim.tripod.com/index.htm
Berasal Dari: Jasin, Melaka.
Komen: Satu laman web yang sangat menarik..
Tarikh & Masa: 18 Jun  2002 Jam 10:19:24
 

Komen 18
Nama:
Mohd Firdaus
URL : http://www.ijji.com
Berasal Dari: Muar.
Komen: Cantik, menarik dan tertarik.....
Tarikh & Masa: 18 Jun  2002 Jam 11:10:21

Komen 19
Nama:
Areteam
URL: http://www.areteam.cjb.net/
Berasal Dari: Batu Pahat Johor
Komen: Assalammualaikum.... Wah! lawa lah hompage ko ni banyak intro macam tengok wayang lak he he TAHNIAH sememangnya cantik
Tarikh & Masa: 18 Jun 2002 Jam 12:41:23
 

Komen 20
Nama:
BidaN
URL: http://bidan.cjb.net/
Berasal Dari: KL
Komen: Bagi abg bidan.. kalau nak link boleh sesaja.. abg nak bagi komen ko punya ompage ni pulak.. cantik dan sungguh cantik.. abg tak pandai guna flash abg nak belajo ngan ko la rasanya.. kalau cam tu.. kita tukar suka sama suka ilmu .. abg bidan tak ada guru nak ajor flash nie.. oke tahniah.. ko punya laman web boleh dikira sebagai kelass..
Tarikh & Masa: 21 Jun 2002 Jam 11:05:39

Muka 1:  Komen 1 hingga 20
Ke muka: 1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12

Mutiara Kata: "Redha serta syukur dengan rezeki yang dikurniakan merupakan faktor untuk Allah menambahkan lagi nikmat dan rezeki sesaorang hamba itu"


Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 5 Angka Sebulan.

Didedahkan Secara Langkah-Demi-Langkah Oleh Seorang Anak Kepada Jutawan Senyap Malaysia!

 
NOTIS
Pengunjung dibenarkan untuk mengambil sebarang bahan dari laman ini sebagai perkongsian maklumat
dengan syarat seperti di bawah:
1-Meletakkankan Sumber: http://familiazam.com pada setiap dokumen yang telah di copy.
2-Copy & upload images ke hosting anda sendiri atau free hosting jika bertujuan untuk disiar di blog sendiri.
3-
Menghubungi kami [email, borang, whatsapp atau sms] memohon izin adalah sikap dan jalan terbaik.
 
 
  MENU UTAMA
 
 
  IKLAN BERBAYAR
 
 
  IKLAN BERBAYAR
RAWATAN, PERUBATAN, PERSILATAN & KEMAKRIFATAN

Kami BUKAN Tok Bomoh, Pak Dukun atau pun Pak Ustaz. Kami hanyalah insan biasa seperti anda. Kami menyediakan rawatan bagi segala permasalahan berkaitan dengan gangguan jin atau sakit misteri seperti:

Gangguan Saka, Terkena Sihir, Pulih Rumah, Pulih Kedai, Rawatan Terkena Santau, Berbagai Masalah Berkaitan Ilmu Hitam.
Serta:
Membersih Dan Menyucikan Hati, Rawatan Pemulihan Dadah, Masalah Perhubungan Suami-isteri Dan Penyakit Fizikal.

Untuk Rawatan Dan Belajar Ilmu Kenal Diri Sila Hubungi:
 

Md Hatta Yusof
Call  Me / Whatsapp Me / SMS Me
 
Laman Web: http://kenal-diri.net
 
 
 

Proudly powered by WordPress

Kemaskini Akhir: 19 March 2017 07:15 PM